hvis du ikke fikk en mulighet for politibetjent Air Jordan 6 ‘DMP’ tilbake i 2006, så er nå din sjanse. Uten et spørsmål en av de mest ikoniske AJ6-utgivelsene noensinne, falt den som en del av den legendariske ‘Defining Moments’ -pakken sammen med en Air Jordan 11, så vel som her er når det får en gjenutgivelse!

‘DMP’ feirer Michael Jordans aller første NBA -mesterskap, og er malt i en stealthy fargekombinasjon med metalliske gull aksenter som treffer tungen, hælen, samt mellomsåle. Pyntet ut i smørete glatt nubuck, gjør fulle korn skinn aspekter på samme måte å se ut for et enda mer premium utseende så vel som følelsen.

Bilde via Hanzuying

Bilde via Hanzuying
Nedenfor nedenfor oppdager du en ultra komfortabel luftsåle som gir en utrolig mengde demping samt respons med hvert trinn, samt for å runde alt av, en isete blågummi yttersåle, akkurat som ’06 -originalen.

Hvis du vil få hendene på Air Jordan 6 ‘DMP’, er det blyant inn for en 25. januar -utgivelse, så vel som vil bli tilbudt i hele husholdningsstørrelser! Det ser ikke ut som AJ11 ‘DMP’ vil introdusere sammen med det, men hvis det gjør det, kan du satse på at vi vil være den aller første til å gi deg beskjed, så hold den låst på den eneste leverandøren!

Bilde via Hanzuying