Det har gått en stund med tanke på at Errolson Hugh så vel som Swoosh slo seg sammen for en sneaker, men hvis disse lekkasjene er sanne, trenger vi ikke å vente mye lenger på deres neste samarbeid. I samsvar med utgivelsen av Air Presto Mid så vel som Air Vapormax i 2018, rapporterer Sneaker Insider @PY_RATES nå at et akronym x Nike Blazer Low er i verkene – så vel som her er hva vi forstår så langt!

Selv om dette bare er en ekstremt tidlig mock-up, er det en ganske stor skildring av hvordan den endelige stilen vil se ut. Dette har en krøllet “Night Maroon” -base, og er aksentert med “Lemon Venom” aksenter på sokkelinjen samt Nike Swoosh-merkevarebygging. “Svart” gjør metoden sin til snøresystemet, så vel som om du ikke allerede har observert, en futuristisk kontrast kan oppdages rundt hælen, og harke tilbake til ACRNM -er som alle tekniske ting.

Hvis dette virkelig skulle gi ut, ville det gjøre det i beste timing. Fra off-white til Sacai virker det som om alle slipper en blazer lav i år.

Selv om ingenting er bekreftet ennå, sier Rumor at forkortelsen x Nike Blazer Low “Night Maroon” vil introdusere en gang i høst med en kostnads ​​identifisering på rundt £ 90. La oss forstå hva du tror om denne foreløpige gjengivelsen, så vel som i Associated News, Kaws X Sacai X Nike Blazer Low har nettopp blitt offisielt kunngjort!

Bilde ved hjelp av py_rates