på Quick Business Development Celebration denne uken, Kanye West samt Steven Smith (Yeezy’s Head Sneakers Designer) diskuterte planene sine for fremtiden til Yeezy -merket. Ye utsatte planer om å flytte merkets hovedkontor til en 4000 mål stor ranch i Wyoming, samt begynne å lage alle produkter i USA.

Den Chicago-fødte rapperen tilbyr et bedre blikk på den kommende tette stilen Adidas Yeezy Foam Runner, og uttalte at merkevaren planlegger å produsere sitt eget skum fra alger. Yeezys bærekraftsplaner er en forfriskende bærekraftig metode for å designe, og vil hjelpe rene vannveier til å ivareta dyrelivet, samt bli kvitt fossilt brensel som ofte brukes til produksjon av skum.

Avsluttende den inspirerende foredraget diskuterte Kanye avanseringsplaner for sunnere alternativer for kjemiske fargestoffer i tillegg til at skoene han holdt var det aller første paret som ble laget i Atlanta. Strålet av stolthet var rapperen tydelig begeistret for merkets produksjonsflytting til USA.

Uansett hva du tror om Kanye West, er dette et stort skritt mot en grønnere fremtid. I en verden der rask mote påvirker atmosfæren mye mer enn noen gang, er begreper som dette det vi krever hvis vi ønsker å online bærekraftige liv. La oss forstå hva du tror om dette geniale konseptet, samt sørg for å holde det låst på den eneste leverandøren hvis du vil forstå mye mer om Yeezy Foam Runner!