Hvis du tror Jordan-sko bare er laget for løvtretten, så vel som å bøye på gatene, har du helt feil som den Helt ny Air Jordan 4 Golf NRG “Sail Apricot Agate” har ikke bare en tung sommerfarge, men er også klar for det grønne. Vi ser vårt første blikk på paret så les videre for mer!

Vi er ikke i tvil om at mange sneakerheads anerkjenner Michael Jordan som en legendarisk basketballspiller, men hvor mange vet at NBA -superstjernen på samme måte var en profesjonell golfspiller?

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Omarbeidende Michael Jordans fjerde signatur basketballtrenere med fairway-klare elementer som de piggede outsolessålene, er denne AJ4-varianten kledd med striper av pastellrosa samt seil som garantert vil vri hoder. Så selv om du savner skuddet ditt, må du ikke stresse etter at folk sannsynligvis betaler mer renter for denne varmen på føttene. Alle Air Jordan IVs kolleger er fremdeles til stede på denne gjengivelsen, og idrettslig et saftig seilfarge for å utfylle det livlige rosa limonadeskjemaet. Disse golftrenerne er ferdigstilt med MJs ikoniske motiver som Jumpman -merkevaren på tungen så vel som hæler, samt en synlig luftenhet under hælen som gir en sinnssyk mengde komfort.

Skal du til politibetjent Air Jordan 4 Golf NRG “Sail Apricot Agate”? Gi oss beskjed, så vel som å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren for å bli kjent med alle kommende Jordan 4 -utgivelsesdatoer. I relaterte nyheter er Air Jordan 4 “Shimmer” det perfekte off-white alternativet!

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer