-bilde gjennom KickWhoshow
Hvem er hypet for Yeezy -økningen 380 ‘Alien’?! Tidligere ryktet om å være den etterlengtede Yeezy -økningen 350 V3, forstår vi nå at dette er en helt ny silhuett som garantert vil transformere sneaker -spillet slik vi forstår det. La oss ta et til fots utseende som er tydelig påvirket av design fra fortiden med sin egen distinkte estetikk, og ta et til fots utseende!

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @KickWhoshow, den ‘fremmede’ har en sokklignende stil som er en minner om Ultra-økningen. Laget fra Primeknit, et hvitt så vel som grått digi-camo-mønster, pryder den øvre for et utseende som er ute av denne verden, mens en komplementær nyanse gjør sin metode til den elastiske kragen. Langs lateral så vel som mediale sidepaneler, er en gjennomsiktig passform sammen til stede, slik at du kan bøye sokkene med letthet. Denne stilkuen er ekstremt lik de siste 350 V2 -fargene.

Bilde gjennom KickWhoshow

Bilde gjennom KickWhoshow
Når vi flytter ned mot mellomsålen, vil du bli møtt med et glatt så vel som strømlinjeformet system som er dyppet i en ren kremfarge. Dette hjem en full lengde av økning for komfort samt reaksjon som ikke forstår noen grenser. Den er deretter foret med en ekstremt subtil serrert yttersåle for ekstra trekkraft med hvert trinn.

Yeezy -økningen 380 ‘Alien’, som er satt til å avta i løpet av en måned 16. november, er sikker på å tilby ut på et øyeblikk, så sørg for at du holder den låst på @thesolesupplier og @thesolerestocks over på Twitter så godt som vi ‘ LL lar deg forstå så snart vi får mye mer informasjon i! Vil du ta et par? Hvilke andre farger vil du se? Gi oss beskjed!

Bilde gjennom KickWhoshow