Etter å ha fått et kort blikk tidligere denne uken, kommer vi nå på nært hold og personlig med den etterlengtede Atmos X Nike Air Max 1 ‘ Animal Pack 3.0 ‘! Bilder med tillatelse fra Atmos Founder Hidefumi Hommyo, dette kan ende opp med å bli et av 2019s hotteste samarbeid!

Med å ta til Instagram viser bildene tydelig de komplekse dyremønstrene som er sett på alle tre joggeskoene. Den første kan skryte av Tiger Striping, den andre får Leopard Spot -behandlingen, mens den tredje er inspirert av ku -trykk. Hver sko er henholdsvis aksentert av henholdsvis blå, oransje og grønne aksenter, og tar veien til sideswoosh -merkevaren så vel som til yttersålen for en slående kontrastpop.

Når det gjelder materialer, vil overdelen av hver sko være laget av ponnihår og vil også inneholde lærelementer i hele. Nede under finner du en skum infusert luftsål, og gir brukere enestående komfort med hvert eneste trinn.

Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal Pack 3.0’, fungerer som en oppfølger til 2018s høyt ønskede ‘Animal Pack 2.0’, og forventes å falle veldig snart. Kan dette være den beste atmosa X Swoosh -kollapsen til dags dato?! La oss få vite hva du synes, og mens du er her, kan du se på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via Shoelife2013