i år, den legendariske AM90 feirer 30 -årsjubileum ved å få tilbake den legendariske Nike Air Max 90 OG “Laser Blue”. Når du stripper tilbake alle klokkene og fløytene til fordel for en ikke-tull design, hyller det originalen ved å bruke den samme fargepaletten og materialkonstruksjonen, og her er alt du trenger å vite!

Arbeidet med en ren hvit nettbase, dette er lagt av premium skinnpaneler og aksentert med en uklar grå semsket skinning langs sidene og mediale sidepanelene. Ytterligere lærelementer kommer ved hjelp av mudguard, og Air Max 90s signaturgummidetaljer gjør også comeback, og ankommer snøringssystemet og hælemerket.

Bilde ved hjelp av asfaltgull
En “Nike Air Max” -lapplogo pryder tungen, og ryktet sier at disse vil komme i en lett bleknet vintage-stil som et nikk til OG.

Sett for å gjøre comeback 1. august, må Nike Air Max 90 OG “Laser Blue” ikke gå glipp av, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! I relaterte nyheter er Nike Air Max 90 “Crater” laget av resirkulerte materialer!

Bilde ved hjelp av asfaltgull