Vi elsker absolutt disse nyhetene Pharrell X Adidas NMD Hu lekkasjer. Fra ‘Triple Black’ versjoner til neonrosa utgaver, har en helt ny farge nettopp dukket opp, så vel som det er i motsetning til noen form for menneskelig race NMD som vi har sett før!

Det aller første du vil legge merke til er hi-vis fargelås som maler over hele Primeknit-øvre. Påvirket av arbeidstøy ser ikke denne tidløse skyggen ut som om den snart vil gå av moten noen type tid.

Nedenfor nedenfor vil du oppdage en ren hvit økning mellomsåle for komfort som ingenting annet der ute, så vel som dette er foret med en tannkjøttsti -yttersåle som garantert vil vri hoder. Som alle NMD HU -utgivelser fordi begynnelsen av tiden, gjør tekst sin metode til Vamps, med “Know”; så vel som de kinesiske karakterene for “sjel”; Brodert på henholdsvis de beste og venstre sko.

Sett for å avta en gang i august eller september, må Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Know Soul’ være en av de mest interessante fargene på ekstremt lang tid! La oss forstå om du tar tak i et par selv, så vel som mens du er her, må du huske å ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Bilder via Yankeekicks