noensinne fordi Yeezy -lysbildet debuterte tilbake i 2019, vi har drømt om en “trippel svart” farge å gi ut. Vel, etter praktisk talt to år med venting ser det ut som om dere til slutt har svart på bønnene våre, da Yeezy -lysbildet “Onyx” nettopp har lekket. Hvis du kaster tankene dine tilbake til sommeren i 2020, ble “sot” opprinnelig antydet å være helt svart, men da den introduserte den dukket opp i en ekstremt mørk brun i stedet.

Hvis du aldri har brukt et par lysbilder i livet ditt, krever du absolutt å prøve dem på ASAP. Et av de mest komfortable fottøyvalgene du noensinne vil ha på deg, denne yeezyen er bygget fra noen få av de sprettende Eva -skummet på markedet. Malt her i en stealthy “Triple Black” -palett, gir stilen i ett stykke det en enkel, men slående estetikk. Fotben svirrer forsiktig ned for å akseptere foten din, og blir uanstrengt med toppen av lysbildet for den øverste lockdown -passformen.

En overdrevet yttersåle av gummi gir opp en vanvittig mengde trekkraft med hvert trinn, så vel som for å avrunde alt av, en subtilt debossed Adidas -logo fungerer som den eneste typen merkevarebygging du vil oppdage på hele lysbildet, og avslutte designet.

Ikke mye annet forstås om Adidas Yeezy -lysbildet “Onyx” på dette tidspunktet, men kildene våre forteller oss at de kommer til å gi ut neste måned 7. mars! La oss forstå hvilke andre farger du vil se, så vel som i Associated News, her er hver eneste Yeezy Restock som faller i år!

Bilde gjennom yeezyinfluence
Int’l frakt

Se mer