Da Prada X Adidas Luna Rossa 21 debuterte på slutten av fjoråret, mange sneakerheads forsto ikke hva han skulle tro. Mens flertallet applauderte samarbeidets glatte stil, så vel som den perfekte sammenslåingen av estetikk, mente andre at det var metode så godt kostbar og ikke virkelig satte pris på den “trippelhvite” fargen.

Med alt det som er sagt, ser det ut til at maktduoen er innstilt på å reparere et av disse problemene, da vi får vår aller første noensinne se på en grå versjon, så vel som vi tror det ser ti ganger mye bedre ut enn OG!

Luna Rossa 21 er malt i forskjellige gråtoner, og tar motivasjon fra America’s Cup som ble utviklet til å være en seilsko. Laget av dyktig konstruerte primereen paneler, og har blitt gitt halvtranslucent utseende for en futuristisk stemning som vi alle kan sette pris på. Et lukket snøresystem gir et fleksibelt utseende så vel som følelse, mens tre striper skyter over sidene og mediale sidepaneler for den tradisjonelle Adidas -designen.

Bilde gjennom koala_hsh

Bilde gjennom koala_hsh
Når du skifter fokuset nedenfor, vil du oppdage en jevn økning i mellomsåle som er like behagelig som alltid. Gummi-støtfangere på Toebox så vel som hæl gir et tøft utseende, i tillegg til å snakke om, ryggen er dekorert med co-branded detaljering, totalt med High-end Label’s Luna Rossa Prada Pirelli Red Stripe.

Stort sett er ingenting annet forstått om Prada X Adidas Luna Rossa 21 “Gray” på dette tidspunktet, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! La oss forstå om du vil legge disse til samlingen din, så vel som i Associated News, Pharrell X Adidas “Triple Black” -samling har en NMD, Terrex så vel som mer!

Bilde gjennom koala_hsh

Bilde gjennom koala_hsh