Etter å ha gitt ut sin nylige teknologiske verktøykolleksjon, er den amerikanske arbeidstøylegenden Dickies tilbake i tillegg til å vise frem en rekke ferske stiler. Denne mest nåværende “The Excellent Outdoors” -samlingen har et spekter av tradisjonelle Americana-stykker inspirert av natur, fleksibilitet så vel som selvuttrykk.

Gjennom hele serien ser vi flanellpledd-skjorter så vel som vester, grafiske t-skjorter i grafisk trykk samt vatterte skalljakker, som alle er toppet av en elegant sjekkhatttilskudd. Signaturflanellen som er oppdaget i samlingen er dannet av et 8 oz børstet materiale som er mykt å berøre så vel som koselig, egnet for vinterens lagdeling samt høstlig styling.

Bilde ved hjelp av Dickies
Tilsynelatende leder samlingen, ser vi Pedro Bay -jakken, et tradisjonelt arbeidstøyarvstykke som har et vattert ytre skall samt en flanellfor. Både “Air Force Blue” så vel som “Heather Gray” -tilsetninger inneholdt en kontrasterende svart krage, Gold frontal zip samt en diskret Dickies -logo på brystet.

Bilde ved hjelp av Dickies
Andre steder ser vi Pedro Bay Vest, en tradisjonell arbeidstøy -gilet som kommer totalt med et vattert fôr, to hoftelommer samt en glidelås brystlomme.

Full Dickies “The Excellent Outdoors” -kolleksjon tilbys nå på merkets nettsted. I andre nyheter samarbeider Supreme X Missoni for et valg av strikkevarer.

Bilde ved hjelp av Dickies