Hvorfor er det noen trenere umiddelbart utsolgt mens andre knapt får den anerkjennelsen de fortjener? Jada, de som er “ultrabegrensede”; Eller støttet av en kjendisgodkjenning er raskt å fly av hyllene. Men gå bort fra “hyped”; trenere og du finner noen lavmælte bangers som normalt vil ha utsolgt.

Ta for eksempel Air Max 97 ‘Premium Suede’ -pakken eller den siste kollapsen fra Pharrell Williams, begge sitter på JD Sports. Her tar vi en titt på dette undervurderte fottøyet som [er verdt] oppmerksomheten din.

Nike Air Max 97 Ultra Se Triple Black

Har du noen gang sett en Air Max 97 med en gummiert øvre? Dette lover den øverste i beskyttelse og ser dope ut også! Også tilgjengelig i White eller Khaki, men denne trippel -svarte gjengivelsen er vår favoritt.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Max 95 Tape Pack Black

Trenden for synlig og overdimensjonert merkevarebygging fortsetter inn i 2018 med en annen gruppe helt distinkte stiler. Ta denne Air Max 95 som ser et vintage trykkdeksel et overlegg over blonderomgivelsen. Disse ser praktisk talt ut som en eksklusiv kollaps.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Max 90 Ultra Flyknit 2.0 Khaki

Det er den mørkede mellomsåle som gjør denne Flyknit AM90 så tiltalende. Som den ideelle kontrasten til den khaki-øvre, kan dette være din nye go-to i de kaldere månedene.

Tilgjengelig på JD Sports

Pharrell Williams x adidas tennis hu grå tre

Hvordan sitter disse til og med? Uten tvil den mest Fuego -fargen, men for rekkevidden viser frem et forenklet tema for grått matchet med hvite overlegg. Denne allsidige silhuetten kan bæres året rundt, så det kan være verdt å copping hvis ikke å legge disse bort for de solfylte dagene.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Huarache Drift Triple Black

Og du trodde Huarache var død! Nike gjenoppliver denne en gang enormt etterspurte trener med alle nye moderne detaljer. En banebrytende mellomsåle og tøyelig neopren øvre gjør dette til et comeback verdt å bli begeistret for.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Max 97 Premium semsket grått

Jada, disse er ikke “undervurdert”; Men de vil bli klassifisert som “lav nøkkel”; Gitt et løp i full størrelse viser fremdeles etter den gjenopprettede. Det ble ansett som en av fjorårets fineste Air Max 97-farger som ikke overraskende, øyeblikkelig utsolgt. Dette er sannsynligvis din endelige sjanse til å politisere.

Tilgjengelig på JD Sports

Adidas Originals Climacool 02/17 Svart tyggegummi

Den desidert hotteste fargen for Climacool 02/17 -serien, denne stilen gikk helt ubemerket da den ble lansert tidligere denne uken. Med en subtil tannkjøtt yttersål ser den monokromatiske fargen seriøst tiltalende ut.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Max 95 Wolf Grey

Den anerkjente silhuetten ser ofte best ut i disse fargene der subtile fargestifter er balansert av en overveiende enkel nyanse. Turquoise har funksjoner til luftenheten under føttene så vel som den indre fôret og mini-Swoosh til sideveggen.

Tilgjengelig på JD Sports

Nike Air Vapormax JD Exclusive

Hvordan kunne vi glemme denne ‘JD Exclusive’ Nike Vapormax? Med en slitsom oppgradering, er de syntetiske overleggene garantert å holde føttene tørre i det verste i Storbritannias vær. A blacked-out bubble is the ideal contrast to that khaki upper.

Available at JD Sports

Har du noen gode nyheter? Send oss ​​en e -post direkte til Newsbox@thesolesupplier.co.uk for din sjanse til å bli omtalt.