med Hi Kitty -settet for å feire 30 -årsdagen i år, det virker som om den japanske fiktive karakteren endelig er klar til å samarbeide med Nike en gang til. Her har vi en første titt på den kommende Hi Kitty X Nike klærkolleksjon som sannsynligvis vil gi ut sammen med en samarbeidende Nike Air Presto.

Tilbake i august avslørte den eneste leverandøren den legendariske Hi Kitty X Nike Air Presto ble endelig utgitt for offentlig salg. Dette spesielle paret joggesko hadde bare 12 enheter delt ut til venner og familie tilbake i 2004, så vi ville ikke bli overrasket om mange ikke hadde hørt om dem.

Klærdelen av dette kommende samarbeidet ser ut til å inneholde en signatur-t-skjorte, sammen med enten et par shorts eller joggere (som delvis har blitt tilslørt av bildet). T-skjorten har en trio av logoer foran og bak, med Nikes swoosh og luftsignatur som fulgte med Hi Kitty-emblemet.

Legwear ankommer i en lys babyblå nyanse og har en all-over-utskrift av Hi Kittys logo. Det er uklart akkurat når akkurat denne kollapsen kommer til å ankomme, så sørg for å holde den låst best her hos den eneste leverandøren for all den siste informasjonen. I andre nyheter, fortsett å presse P hele året med denne Gunna X Palm Angels Collaborative Tee.

Bilde gjennom Nike