Kanadiske rapper Drake, også kjent Samling med Swoosh -teamet som debuterte tidligere i år. Kunstneren har allerede behandlet fansen sin med et stort utvalg av klær gjennom året, men denne gangen får vi nå et bedre blikk på Nocta X Nike Hot Step Air Terra “White Chrome”, noe som indikerer at en offisiell utgivelsesdato kan kommer ekstremt snart!

Det var ikke så lenge tilbake at vi så en teaser av hans Air Force 1 “Certified Enthusiast Boy” iterasjon som inneholdt et helt hvitt oppsett, så vel som det ser ut til at Hot Step Air Terra på samme måte har et lignende antrekk.

Bilde ved hjelp av pvasneakers
Int’l frakt

Se mer

Stilen dukker opp med et hvitt tumlet skinnutvikling som viser skrå, perforert panel, sammen flaunting et premium vattert utseende så vel som lett følelse. Kontrasterende berøringer markerer paret ved hjelp av kromatiske sølvøyer, så vel som en swoosh -logo på laterale hæler, samt et utsatt luftsystem under hælen som donner en livlig gul tone. Å fullføre Drakes Nike Air Terra Fitness Instructors er et hælklipp, så vel som et overdrevet luft mellomsåle -system.

Det er ingen tvil om at fans av begge feiringene har øynene døde for å copping nocta x nike hot trinn luft terra “hvit krom”, så sørg for at du treffer varslingsklokka over, så vel som å holde den låst i ideal her for å bli i forståelsen av alle dagens Nike -utgivelser. . I tilhørende nyheter er her udefinert

Bilde ved hjelp av Drake
Int’l frakt

Se mer