Det ultra-anstrengende Prada X Adidas Partnership er offisielt på vei! Bestått av en superstjerne-sneaker i begrenset utgave samt bowlingbagbunt, bare 700 enheter er satt til å bli utgitt i tillegg til å copping dette vil sette deg tilbake en ganske krone. Spesialbunten vil koste rundt £ 2450, men forutsatt at det profesjonelle håndverket så vel som premiummateriell som brukes, er vi absolutt ikke overrasket.

Bilde ved hjelp av Prada/Adidas
Skoen er levert i superstjernens signatursilhuett. Siden er laget av glatt skinn, og er aksentert med tonal tre-stripe som skisserer mens den lange varige skalltåen stjeler showet. Bare fullført med Pradas logo som pryder siden så vel som tungen, leverer gummisålen optimalisert grep for slitasje hele dagen. Å sitte sammen med joggeskoene er en bowlingpose i lær. Enkel, effektiv så vel som minimalistisk, den er trykt med både Prada så vel som Adidas logoer, samt inkluderer en faste med full zip for sikkerhet og stil.

Denne spesielle bunten er satt til å avta både Prada og Adidas nettsteder 4. desember, så vel som ryktet, sier at nye fargestoffer av sneakeren vil avta tidlig neste år. Så sett alarmene dine, få din påminnelser -app utarbeidet, så vel som å holde den låst i den eneste leverandøren, siden dette er en utgivelse som du ikke vil gå glipp av.