Det er vanskelig å benekte at til tross for mange NFT-prosjekter som slipper samlinger daglig, er det noen uten solid veikart eller iøynefallende-som begge er viktige elementer til et aktivt og trofast samfunn. Når det er sagt, er det nyeste prosjektet som nettopp dukket opp på radaren vår med en sjenerøs plan, kule krypto -barn, som nettopp inngikk sammen med Children’s Medical Facility Los Angeles.

Den begrensede utgaven av NFT-samlingens formål er å skaffe penger til CHLA, og støtte familiene til barn som trenger hjelp med de tunge medisinske anleggskostnadene. I tillegg har de digitale samleobjekter håndtegnet kunst av sykehusets samfunn, både tidligere og nåværende pasienter.

Cool Crypto Kids X Children’s Medical Facility Los Angeles NFT -kolleksjon vil være tilgjengelig for auksjon den 31. mars gjennom RAILIBLE, med 50% av overskuddet til å bidra til barnas medisinske anlegg, mens den andre halvparten mot fremtidige verktøy i NFT -etiketten.

For å konkludere, er ikke alle NFT -prosjekter fokusert strengt på stilige PFP -er og staking, men det er også mange som har planer for det større gode. Forsikre deg om at du holder deg best inne hos den eneste leverandøren for å holde varslet om alle de siste NFT -dråpene. I relaterte nyheter utviklet Tinker Hatfield denne Nike Air Max 1 for å lansere “Ducks of a Feather” NFT.