NFTS overtar unektelig verden med storm i dag, med mange mennesker som mynter nye prosjekter hver dag og sliper på Discord -servere for å poste den WL. Når det er sagt, er et av de nåværende prosjektene som nettopp har dukket opp på radaren vår et samarbeidsensemble mellom Californias verdensberømte årlige Music Festival Coachella og Cryptocurrency Exchange FTX US.

Det co-branded-prosjektet lanserer tre forskjellige samlinger for å være myndig på Solana blockchain, og opererer i Coachellas meget egen NFT-markedsplass, som alle kan innløses for forskjellige fysiske og digitale samleobjekter.

Det første tilbudet, med tittelen “Coachella Keys Collection”, er det sjeldneste av dem alle, med bare 10 eiendeler tilgjengelig som gir ubegrenset tilgang til Coachella og andre opplevelser i 2022. Følgende kalt “Sights and Sound Collection” bruker 10.000 spesielle brikker som består av lydbilder og bilder. Når det gjelder “Desert Reflections Collection”, er 1000 NFTS mynte og har Coachellas 20 år i virksomhet, med alle innehavere som har rett til å bytte eiendel til en fysisk fotobok.

Enten du allerede har startet din NFT -reise eller ikke, dette er en begivenhet – og prosjekt – du vil absolutt ikke gå glipp av! Forsikre deg om at du holder deg innelåst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg. På et lignende emne svinger BAPE inn i Metaverse med (B) Apetaverse NFT -prosjektet.

Bilde ved hjelp av Coachella