etter utgivelsen av A -slags Guise X Adidas Consortium Ultra Boost, ã ‰ Tudes X Adidas Consortium Ultra Improv Uncaged, og det konstruerte antrekket X Adidas Consortium Ultra Boost , fortsetter de tre stripene nå Ultra Improv -kollektivet med det etterlengtede Kinfolk X Adidas Consortium Ultra Boost.

Kinfolks UB er laget av Primeknit, og ser en to-tone blå øvre med lær og Nubuck som treffer hælbenken og vampoverlegget. Den subtile makeoveren mottar sitt godkjenningsstempel gjennom co-branded Tongue Tabs, med Adidas-logoen på idealet og Kinfolk til venstre. Nedenfor under er en full lengde boost mellomsåle til stede for ekstra komfort og en jevnere skritt, og for å runde det hele av, brukes en holdbar kontinental yttersåle, noe som gjør disse best for de våte og vindfulle dagene fremover.

Kinfolk X Adidas Consortium Ultra Boost skal gi ut 1. november, vil være et behov for å politisere! La oss få vite hva du synes om denne samarbeidende sneakeren i kommentarene nedenfor, og sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg. I relaterte nyheter vender Xeno tilbake til Adidas Ultra Improve 4.0.

Hvis du tenker på å copping noen helt nye Adidas -varme, må du huske å sjekke strømmen her!