med New Balance 327 Fast-Becoming en av de mest hyped nye silhuettene i 2020, det var bare et spørsmål om tid før vi så noen fantastiske Samarbeid begynner å overflate. Concepts X New Balance 327 “Cape Cod” er nettopp blitt avduket, og paret er inspirert av en elsket cocktail kjent som Cranberry Bog Fog.

New Balance and Concepts har samarbeidet mange ganger før, med begge etikettene som kommer fra Boston. Cape Cod i seg selv er en region i USA som er kjent for dyrking av tyttebær, og også hjemmet til den nevnte tyttebærvodka -drikken!

Bilde via konsepter

Bilde via konsepter
Den retro-utseende silhuetten er pyntet i en dyp-rød colorway som raskt minner om de saftige bærene, mens New Balans store N-logo er stolt av plass på sidesiden av begge skoene. Hint av babyblå og hvit fremhever utseendet nærmere, og gjør virkelig disse pop og ser ut som et spesialutgavepar!

Eva Foam Midtsoles ligger under føttene for å sikre at dette er komfortable hverdags-steppere, mens tungene med dobbeltmerket gir et berøring av begrenset utgave til designet. Her på den eneste leverandøren er vi betydelige fans av NB 327, så vi er glade for å se en imponerende samarbeidsinnsats som er satt til å lansere!

Bilde via konsepter

Bilde via konsepter
Hvis du liker konseptene x New Balance 327 “Cape Cod” så mye som vi er, må du sitte litt lenger ennå. Paret kommer til å gi ut utelukkende på konsepter 7. august, med en global utgivelse å følge 13. august. Sørg for å holde den låst her hos den eneste leverandøren for alt det siste, og mens du er her, sjekk ut Atmos X Adidas ZX8000 “Crazy Animal”!

Bilde via konsepter