PUMA RS 9.8 må være en av de mest spennende nye silhuettene om sommeren. Avduket tidligere denne måneden av den tyske giganten, som absolutt dominerer det tykke sneaker -spillet i øyeblikket, tar vi et til fots titt på den etterlengtede skoen! Tilgjengelig nå i massevis av spesielle farger i full familiestørrelse, du vil virkelig ikke gå glipp av!

Ved å ta i bruk Pumas signatur futro -estetikk som smelter sammen klassisk design med moderne elementer, hyller den ønskede Rs 9.8 -serien til den omtrentlige hastigheten på gravitasjonsakselerasjonen nær jordoverflaten, noe som tilsvarer 9,8 m/s².

Hver sko er laget av en rekke ultra premiummaterialer, inkludert nett, skinn og semsket skinn, og sitter på toppen av en ekstra tuky Eva mellomsåle som har blitt tilført Pumas ikoniske løpesystemteknologi for komfort som er ganske bokstavelig talt ute av denne verden. For å runde det hele, tar signaturformstripen sin plass på sideveis og mediale sider, og Puma Rs 9.8-merkevarebygging treffer tungen, og fullfører avantgarde-estetikken.

Tilgjengelig ideelt nå i en haug med stiler og farger, bør den splitter nye Puma Rs 9.8 ha et sted i hver sneakerheads samling! Butikk for bare £ 75 per pop, du får mye mer sko enn du betaler for!