bokstavelig talt to år i ferd med å lage, og hype for den etterlengtede Drake X Nike “Nocta” -samlingen har økt med en sinnssyk siden den var først ertet tidligere denne måneden. Når vi henter inspirasjon fra den nattlige naturen til 6 Guds kreative prosess og motescenene i Toronto, London og Paris, har vi nå en offisiell utgivelsesdato så vel som priser, så sørg for at du leser videre for å finne ut mer.

Kalt “Nocta” -linjen er kalt av Champagne Papi som “A Collection for the Collective”, og er ment som en uniform. Høydepunktet i kapselen har fire stykker i en duo av fargestoffer, må være Nocta Puffer -jakken som er tilgjengelig i “Black” og “University Gold” -smaker. Priset til rundt £ 350 per stykk, de vil gå perfekt med nocta -hettegensere som er rundt £ 95. Selv om dette kan høres ganske bratt ut, er det verdt å merke seg at kvaliteten visstnok er ment å være på nivå med Jerry Lorenzos frykt for Guds essensielle område, så det er verdt hver eneste krone.

Bilde via Nike

Bilde via Nike

Bilde via Nike
Neste stopp er nocta fleece -buksene som bare er litt billigere til £ 90. Disse var tidligere usett på Drakes teasere, og de er et kjærkomment tillegg til hver sneakerheads garderobe, og for å runde det hele er nocta -mannskapsokkene som er tilgjengelige i svart -hvite varianter og vil sette deg tilbake rundt £ 30 per par.

Forventet å falle 19. desember, er Drake X Nike “Nocta” -kolleksjonen et must denne sesongen, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! La oss få vite hvilke brikker du føler mest, og i relaterte nyheter er Drakes OVO X NIKE Air Force 1 Collab i verkene!

Bilde via Nike

Bilde via Nike

Bilde via Nike