Når det gjelder ikke-OG AJ5-er, tar Air Jordan 5 “Raging Bull” kaken som et av de mest ikoniske parene som noen gang er produsert. Først utgitt tilbake i 2009 sammen med den legendariske “Toro Bravo”, feirer denne brennende hete gjenutgivelsen basketballsilhuettens 30-årsjubileum.

Dyppet i en dristig rød farge, er den “rasende oksen” pyntet i skår av smørete glatt rød semsket skinn fra hæl til tå. Se gjennom netting pryder de laterale og mediale sidepanelene, mens en overdreven 3M-tunge gir den den klassiske Air Jordan 5-estetikken som vi alle kjenner og elsker.

Bilde via stadionvarer

Bilde via stadionvarer
En Blacked Out Nike Air Midsole setter seg nedenfor inspirert av P-51 Mustang Fighter Jet som ble fremtredende brukt gjennom andre verdenskrig, og akkurat som det originale paret som falt for 11 år siden, er den foret med en gjennomsiktig gummi yttersåle, og avsluttet den fantastiske design.

Selv om vi ikke har offisielle bilder av 2021-paret, ryktes Nike Air Jordan 5 “Raging Bull” gjenutgivelsen å se identisk ut med OG. Gi oss beskjed om du legger disse til i samlingen din, og mens du er her, kan du like godt se på fots titt på Off-White X Air Jordan 5 “Sail”!

Bilde via stadionvarer

Bilde via stadionvarer