Dette er det, sjef. Etter måneder etter måneder med venting, har vi til slutt mye mer utgivelsesinformasjon for Yeezy Improve 700 V2 ‘Vanta’, tidligere kalt ‘Triple Black’. Ferst først ertet tilbake i april i fjor da Kanye West selv gikk ut i et par, dette er fargen vi har ventet på – ingen overdrivelse trengs.

Dyppet fra hæl til tå i en ultra stealthy nyanse, er ‘Vanta’ som et absolutt omvendt håndtak i desember ‘statiske’ utgivelse. Oppkalt etter Surrey Nanosystems ‘Vantablack-materiale, som skiller .

Nedenfor under er en full lengde forbedring mellomsålen omsluttet av et skumsystem som er aksentert av skimrende sølv aksenter for en kontrastpop. For å avrunde alt av, tykke tau -snøringer binder skoen sammen, så vel som en kompleks stil gir for en noe aggressiv estetikk som alt er populært i disse dager.

I følge sneakerinnsidere Yeezy Mafia, vil Yeezy Improve 700 V2 ‘Vanta’ avta ekstremt snart med en kostnadsidentifiser på £ 250 på Adidas i tillegg til å velge aksjer. Sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer utgivelsesinfo, samt la oss forstå om du tar tak i et par (av programmet du vil være). Mens du er her, kan du se på Adidas ‘fulle sneakerområde!