Nike Dunk Silhouette har hatt utallige farger siden dens oppblomstring i sneakerindustrien. I løpet av de siste to årene har sneakerheads over hele kloden hatt glede av forskjellige farger med tematiske detaljer, noen i minnedesign, mens andre bare er enkle og søte. Og snakker om søtsaker, Nike Dunk High “Chocolate” bare dukket opp, og en nærmere titt på paret viser bare at det ikke kan bli søtere enn det allerede er!

Iterasjonen fungerer på en høy topp profil, og gir ekstra støtte til hælene og anklene. I motsetning til “Light Chocolate Sail” -partneren som vi så i fjor med Milky fargetoner, unner denne premium skinn -iterasjonen seg i rikere toner av brune.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer

De eneste elementene som leverer en pop av kontrast til dette deilige oppsettet er skolissene, Nike Swoosh-logoer på sideveis og mediale sider, og midtsolen i full lengde under føttene, som alle er i en ren hvit gradient.

Nike Dunk High “Chocolate” er definitivt et must for seriøse dunk hoder der ute. Sørg for å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren hvis du ikke vil gå glipp av det mest smakfulle utvalget av Nike -utgivelser. I relaterte nyheter er Nike Dunk High “Laser Blue” farget til perfeksjon.

Bilde via Nike
Int’l frakt

Se mer