Swoosh-teamet er alltid like mye som noe uforutsett nylig. Etter å ha gjenopplivet kjente silhuetter som Nike Dunk samt Air Huarache, i tillegg til å kle berømte design i vintage farger som Air Jordan 4 “University Blue”, har sportsklæren Gigantic nå satt opp et dobbeltslag med Jordan Brand å håndtere Michael Jordans tolvte basketballsneaker. Vi har fått en bedre titt på Air Jordan 12 “Twist” så vel som her er hva du trenger å vite!

Denne gjengivelsen, som har en fargeplan med skarp hvit, sterk svart, så vel som “universitetsrød”, setter en vri på fan-favoritt Air Jordan 12 OG “Cherry” som har vært fraværende i hyllene med tanke på at 2009. TAKK Til disse dyptgående bildet lekket av Instagram Individual Sneakertigger, har vi nå en nærbilde av parets konstruksjon.

Bilde ved hjelp av sneakertigger
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av sneakertigger
Int’l frakt

Se mer

Denne AJ12 er overveiende laget med en tumblet skinnprofil borte med av reptil-på-rensende rullesteinsskinnpaneler foran. Betydelige sting, påvirket av det japanske flaggets “Rising Sun” -motiv, spredte seg over overdelene for å bevare OG Air Jordan XII -designen alle av oss forstår så vel som verne om. I tillegg til den oppgitte røde fargen som dekker metalleletter, kragefôr, tunge, samt mye av spesielt MJs signaturspillernummer “23” på hælen, markerer Blacked-Out aksenter standard MJ-merkevaredetaljer som Jumpman Insignia som vel som bakfelt. Hvis du er en langvarig basketball-aficionado, vil du også legge merke til at dette ensemblet nikker direkte til Chicago Bulls team-trøye 1996-1997.

Skal du legge til Air Jordan 12 “Twist White University Red” til samlingen din? Hold deg så mye som dato med den nåværende Air Jordan 12 -utgivelsene ved å holde den innelåst i ideal her på den eneste leverandøren, da vi vil være den aller første til å gi deg beskjed, i tillegg til å snakke om Jordan -utgivelser, Air Jordan 1 midt i midten av midten “Heat Reactive” har dukket opp med UV-følsomme paneler!

Bilde ved hjelp av sneakertigger
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av sneakertigger
Int’l frakt

Se mer