Virgil Ablohs overtakelse av den nåværende gateklær-scenen ser ikke ut til å bremse snart. Hans samarbeid med Nike kjent som “The Ten”; er i ferd med å diversifisere når en annen innflytelsesrik figur blir med i blandingen.

Serena Williams, Grand Slam -vinner som rangerte nei. 1 Ved syv forskjellige anledninger gir inspirasjonen til denne kommende “dronningen”; samling. Bilder lekket for flere uker siden, men takket være denne nylige videoen som er lagt ut av @mrtonymui, er her et nærbilde av den tredelte samlingen.

https://www.instagram.com/p/bmwgn4tapbu/?hl=en&taken-by=mrtonymui

Den off-white x nike x Serena Williams “dronning”; Inkluderer en fargerik Air Max 97 og Blazer Mid i tillegg til en glitter gjennomvåt NikeCourt Flare 2 PE. I følge kilder vil sistnevnte ikke være tilgjengelig for, men fantastiske nyheter som størrelser på AM97 og Blazer vil ikke bare være en NYC -eksklusiv.

Et nylig Instagram-innlegg fra Off-White ble tegnet, “Følg @em___pty___gallery For amerikansk løslatelse og registrering for den off-white postlisten på lenken i Bio for EU-utgivelsesinfo. “;

Hold deg limt til @thesolesupplier for flere oppdateringer og varsler!

Som med Virgils forrige off-white x nike-eksklusiv, gir denne samlingen en følelse av urban high-fashion, om enn mer fargerik enn andre i området.

Følg med for flere oppdateringer på Off-White X Nike X Serena Williams “Queen”; og la oss få vite om du er tilhenger av en så dristig pakke i kommentarene nedenfor.