Bilde via Adidas
New Yorks Alltimers har koblet seg opp med Adidas skateboarding denne sesongen for “Discovery” -samlingen. Håndteringen av den ikoniske ZX 4000 så vel som den legendariske Gazelle Super, vil kapselen på samme måte være full av klær så vel som tilbehør, alt inspirert av “mennesker som oppdaget de siste 100 årene.”

Legger vekt på vintage design, må høydepunktet i samlingen være ZX 4000 -skoen, som har blitt malt i en ultra ren ‘klar brun’, ‘Core Black’ så vel som ‘Collegiate Royal’ fargeplan så vel som Laget av en førsteklasses kombinasjon av semsket skinn, nylon samt netting. Gazelle -superen bør på samme måte ikke gå glipp av, med en minimalistisk stil som er laget for å bli skøyt så vel som trasket.

Bilde via Adidas
Som nevnt tidligere, vil samlingen på samme måte se et bredt utvalg av grafiske T-skjorter, shorts, en midtseksjonspose, i tillegg til en lett jakke som er perfekt for utforskning utenfor. Alle brikkene dukker opp i en vintage fargekombinasjon som i form i alle typer 90 -tallskataloger.

Hvis du er interessert, er Alltimers X Adidas skateboarding ‘Discovery’ -samling satt til å avta 3. august på Adidas UK, samt velge Stockers. La oss forstå hvilke brikker du vil ta tak i, i tillegg til å være sikker på å holde den låst for de mest populære sneakernyhetene og sladder!

Bilde via Adidas