som overholder vellykkede partnerskap med Nike så vel som Jordan Brand, Off-White er satt til å introdusere nye farger på pilene midt i toppen. En nødvendig for hver selvbevisste sneakerhead, det er ingen grunn til ikke å politibetjent hver eneste farge.

Laget av pustende lerret, er den runde gummitåen forsterket for seighet, så vel som mellomsålen er aksentert med kontrasterende blokkstriper. Med en pil applikasjon på siden, fullføres stilen med Off-Whites øyeblikkelig gjenkjennelige sving-tag av topp kvalitet. Denne fleksible sneakeren kommer i en knallgul farge sammen med svart så vel som hvit, og merker hver boks.

Bilde ved hjelp av ssense
Int’l frakt

Handle nå

Hele stilen er avrundet med “skolisser” trykt på blonder for en signatur off-white touch. Enkelt å ha på seg med hva som helst fra denim så vel som joggere til dine høyt elskede skreddersydde skiller, den strømlinjeformede stilen til denne sneakeren gjør den ukomplisert til stil. Denne luxe sneakeren er laget av profesjonelle håndverkere som bruker premium stoffer, og vil ta showet i din line-up.

Bilde ved hjelp av ssense
Int’l frakt

Handle nå

Tilgjengelig for politibetjent som er ideell nå på SSense, vil hvert par av de hvite pilene midt på sneakeren sette deg tilbake rundt £ 395. Enten det er en gave til sneakerhead i livet ditt eller en godbit for deg selv, legg til denne begjærbare sneakeren i samlingen din, så vel som du vil bruke dem hver dag.

Hold den låst i den eneste leverandøren for å være den aller første til å forstå om Off-Whites mest aktuelle utgivelser så vel som på nytt.

Bilde ved hjelp av ssense
Int’l frakt

Handle nå