tidligere denne uken, den eneste leverandøren rapporterte at tjue off-white x nike dunk lave var i verkene-vi tok feil, og vi beklager det. Med alt det som er sagt, har nye rykter nettopp dukket opp som antydet at faktisk kommer hele femti farger snart. Du leser det riktig: femti.

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Tilbake i mai 2020 tok Virgil Abloh til Instagram -historien for å bekrefte at han absolutt jobbet med mye mer dunks, men aldri i våre villeste drømmer trodde vi at det kom til å bli et samarbeid i denne størrelsesorden. Avduket av troverdige sneakerinnsider @ZSneakerheadz, og hvert par jobber på toppen av et pustende lerretbase med premium full kornskinn som tapper toebox og hæl. Den viktigste differensieringen mellom hver Nike -sko lekket i grå og hvite paletter og “trippel -svarte” varianter, og finner du på mellomsålen.

Mens de klassiske off-white dekonstruerte elementene kan finnes i hele inkludert to snøresystemer og sitert tekst, og ser nærmere på bunnen av hver sko, finner du en plate som er nummerert av femti. Det første grå og hvite paret her er nummer 30 mens det andre er 8. Den helt svarte er tilsynelatende nummer 50.

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Stort sett ingenting annet er kjent om den kommende off-white x Nike Dunk Low Collab for nå, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! La oss få vite hvilke farger du vil se, og i relaterte nyheter bekreftet Virgil Abloh nylig Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold”!

Bilde gjennom Zsneakerheadz