med sneakersamfunnet som allerede chomping på biten for å få tak i den kommende luksuriøse MA MANIÉRE X AIR Jordan 2, det ser ut til den Atalanta-baserte luksushandleren fortsetter å ha oss alle i et chokehold. Nå, før skoen i aprilutgivelsen, har en Ma Maniére X Lanvin koblet seg sammen for en samling av høye-fashion Activewear-stiler.

Inkludert i disse mest aktuelle tilbudene, ser vi hettegensere, svette, shorts, spordrakter, t-skjorter og til og med to par joggesko. Hver av disse brikkene ankommer med et utvalg av co-branded signaturer og førsteklasses konstruksjon.

Bilde ved hjelp av en MA -maniere
Tilsynelatende leder gjengen, ser vi en todelt treningsdrakt som kommer i en kremet farget fargetone. På utsiden av yttersidene ser vi grå kontrasterende striper samt små logosignaturer på brystet. Andre steder ser vi matchende hettegensere og korte sett som ankommer med en sparket ryggkonstruksjon. Det grå settet ankommer med en stor og kontrasterende brystsignatur, mens den svarte motstykket i stedet har en liten hvit logo.

For de som ønsker å få tak i dette en MA Maniére X Lanvin -kolleksjon, er den for tiden tilgjengelig på merkets nettsted. I andre nyheter satt Stussy til å åpne den nye Paris -baserte kapittelbutikken.

Bilde ved hjelp av en ma mainere