glemmer den Yeezy-serien i 2019, det er en annen kommende trener som er til og med mye mer forventet! Faktisk blir Adidas ZX 4000 4D raskt den mest omtalte treneren på Instagram.

Dette har en revolusjonerende ny teknologi mens du forblir tro mot Adidas arv, dette har “Collectors Item”; skrevet over det hele. Mange spekulerer nå om utgivelsesdatoen, men mye mer om det senere. Foreløpig, ta en titt på de 5 grunnene til at du trenger å klare denne slående silhuetten!

1. Dette er fremtiden for fottøy

Fra bakken og oppover er det en god grunn til hvorfor du fortsetter å se ZX 4000 på Instagram. Og la oss innse det, at mellomsåle sannsynligvis er det første du observerte om skoen.

Den spesielle gitterstrukturen er laget av en prosess som kalles Digital Light Synthesis, i samarbeid med silisiumteknologifirma, Carbon. Det høres fancy ut og gjett hva, det føles utrolig også. Gjør deg klar til å gå inn i fremtiden, da Adidas snart vil rulle ut 4D -teknologi over et betydelig utvalg av fottøy.

2. Du blir en pioner

Adidas kan ha store planer for 4D -teknologi, men for øyeblikket er det veldig mye i konseptstadiet. Når det er sagt, vil du ikke komme foran neste trend og være en av de første som gleder seg over denne moderne teknologien?!

3. Du må elske arven?!

De fleste av oss kan sette pris på den tidløse utformingen av Adidas kulturarv. Dette fortsetter å forme de nye trenere i dag, og 4D -modellene er intet unntak. Akkurat som den originale ZX 4000, har dette paret kjente detaljer som tre-stripene og originalene merkevaren til tungen. Det er en moderne vri på et ikon som samler det beste fra 90 -tallsdesign og avansert ytelse.

4. Alle vil ha dem

Uansett hvor mye vi liker å fortelle oss selv at vi ikke er påvirket av “hypen”;, kan du ikke la være å bli feid med noen ganger. Med disse nå blant de mest etterlengtede joggeskoene i sesongen, er ønsket om politimann vanskelig å ignorere. Spørsmålet er, vil du slå de tusenvis av andre som prøver å være heldige?!

5. Disse er begrenset … alvorlig begrenset!

Selv om ingenting er bekreftet fra Adidas, antas disse å lanseres i begrensede mengder. Dessuten er det ennå ikke kjent om disse vil være eksklusive for Adidas. La oss håpe i det minste noen selgere lanseres, da de tombolaene kan være din eneste sjanse til å vinne.

Adidas ZX 4000 4D ryktes å treffe hyller i slutten av februar, begynnelsen av mars. Hvis du er overbevist om at disse er en must-cop, må du huske å holde den låst til den eneste leverandørappen for mye mer info og bryte informerer rundt denne gral.