Hvis du, som mange av oss, ikke klarte å cop Dior X Air Jordan 1 Low i fjor, så er du heldig som Jordan Brand har nettopp avduket det øverste alternativet med Air Jordan 1 Low “Wolf Grey”. Et vanvittig rent tillegg til enhver sommersamling, la oss komme på nært hold og personlig med denne kommende fargen!

“Wolf Grey” har mer eller mindre den samme fargestoffet som det anerkjente Dior-samarbeidet, og kan skryte av en skarp skinnkonstruksjon som er glatt å ta på. Arbeider på toppen av en vakker hvit base, lysegrå paneler vikler forsiktig rundt ryggen, snøresystemet og toebox, mens en komplementær Nike swoosh elegant glir over laterale og mediale sidepaneler.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Jumpman -logoen pryder nylon tungen, mens det legendariske vingede basketballemblemet er fint brodert på hælen. For å gjøre denne Air Jordan 1 lav enda mye mer som Kim Jones-Pair fra i fjor, har yttersåle under føttene blitt islagt i en lyseblå fargetone, og avsluttet designet.

Sett for å gi ut veldig snart, Nike Air Jordan 1 Low “Wolf Grey” burde ikke gå glipp av, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! Ideell for de av oss som ikke vil skall ut 1000 pund for Dior -versjonen, gi oss beskjed om du vil legge disse til rotasjonen din, og i relaterte nyheter, Travis Scott X Fragment Design x Air Jordan 1 Low Endelig har en utgivelsesdato!

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer