Etter å ha fått en titt forrige uke, tar vi nå et fot på fot på den etterlengtede Air Jordan 1 High OG “Bio Hack “! Hvis du tror du har sett disse et sted før du ikke ville tatt feil, siden disse er ekstremt tydelig påvirket av den ubeseirede X Nike Dunk High fra 2005. Som det du ser? Så sørg for at du sjekket ut for å oppdage mer!

Laget av en konstruksjon av en helhet, smørete glatte paneler kommer sammen for et ultra luxe utseende som garantert vil vri hoder. Med “barokkbrun” som pryder anklene, vil du også oppdage et område av svart så vel som blått i sidepanelene så vel som tå for en jordnær estetikk som vil fungere godt med alle typer i form du kaster på den.

Bilde ved hjelp av repgod888

Bilde ved hjelp av repgod888

Bilde ved hjelp av repgod888
“Laser Orange” treffer tungen, mens neonrosa så vel som lyseblå aksenter på samme måte dukker opp for et flerfarget mesterverk. Nedenfor under er en kalkvennlig Nike Air mellomsåle i kalk, i tillegg til å avrunde alt av et par skimrende metalliske swooshes-skudd over sidepanelene, og avrunde den tidløse designen.

Ikke mye annet forstås om Nike Air Jordan 1 High OG “Bio Hack” på dette tidspunktet, men ryktet har det som de vil introdusere 5. september! La oss forstå hva du tror om denne fargen, så vel som i Associated News, Air Jordan 1 Vintage High OG “Hyper Royal” har nettopp blitt avduket!

Bilde ved hjelp av repgod888

Bilde ved hjelp av repgod888

Bilde ved hjelp av repgod888