. Først se på det splitter nye, aldri før sett Alphaedge Boost! Et uventet inntrykk av de futuristiske silhuettene, her er alt vi vet så langt!

Bilder med tillatelse fra @seabass_photos viser bildet Alphaedge -boostet i to forskjellige farger. Den første er malt i en ultra ren hvit fargetone med sterke svarte aksenter og kontrasterende kanariegule og dristige magenta-toner, mens de andre går for en mer forenklet tilnærming, og tar i bruk en helt svart øvre med hvit treffer snørene.

Begge modellene har en pustende netting øvre for slitasje hele dagen, i tillegg til en helt ny plasthælkopp for ekstra støtte. Som navnet antyder, sitter selvfølgelig alfaedge -boostet på en full lengde boost mellomsåle som gir brukerne uslåelig komfort og uforglemmelig demping.

Selv om dette kan virke som et rart trekk fra Adidas, er det også ganske smart. Alphaedge 4D blir av mange betraktet som en av de mest behagelige der ute, så å bruke et løft mellomsåle vil bare doble komforten. På dette tidspunktet er det ganske mye annet kjent om Adidas Alphaedge Boost, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når det utvikler seg og sjekk ut Adidas ‘fulle sneakerområde mens du er inne på det!

Bilder via Seabass_photos